Dobry den som student, co za rok pojde pravdepodobne na vysoku do ineho mesta a potrebujem zo sebou mobilny pocitac
pracujem s grafikou, hlavne corel, photoshop no i 3dmax, pracujem aj s videom a aj s nim hodlam pracovan, cize adobe premiere a podobne programy casto vyuzijem
preto predpokladam ze potrebujem nejaky silnejsi procesor a hlavne ram... hry .. hmm jasne ze by som si niekedy nieco zahral..
momentalne mam uz dost stary stolny pc a staci mi len tak tak, chcem aby bol notebook vykonejsi po vsetkych strankach minimalne o trosku.. teda mam intel pentium 4 3.0Ghz, 1024mbram, ati radeonx800gto256mb...
poziadavky mam minimum teda 2GBram, a cim viac priestoru na disku tym lepsie.. kedze budem casto mimo domova...
cenovy strop si predstavujem okolo 25 000 Sk.. samozrejme moze sa to trosku potiahnut k tym 27-28 000 ale nech sa to aj oplati .. vopred dakujem za nejake skvele rady....
inak som z KE.. cize vyhoda by bola aby bol dostat notebook rovno uz v KE alebo niekde na vychodnom slovensku... napriklad
www.datacom-ke.sk alebo nieco podobne.. necham to uz na vas...