Zdravím vás chcel by som sa spytat ci je normalne ze pri hrani hier sa batéria notebooka vybija ked je stale v sieti. A este vcera sa mi stalo ked zapnem monitorovanie pri hrani hier a kontroloval som teplotu pri hrani cca 2hodin stale bola teplota CPU od 70-88stupnov ale na malu chvilu vyskocila teplota na 94stupnov este taku teplotu som nespozoroval je to normalne ? Notebook je Acer predator 500 ma rok a pol. dakujem pekne
Teplota je normálna... Sa pozri aké tam máš komponenty... Problém s baterkou si aj vyhladaval na internete? Pretože to by sa diať nemalo pokiaľ si sa nehral s napájaním.
Teraz ked som to rýchlo prebehol internetom viacero ľudí sa sťažovalo že pribalene nabíjačka nedokáže dodať dostatok energie na notebook pri plnom vyťažení
Pri vysokej záťaži adapter nedokáže dodať dostatok "šťavy" tak system funguje v hybrid móde kedy sa energia berie aj z batérie. Pod 30% baterie by sa mal hybrid mód vypnúť a energia by mala ísť len z adaptéru pričom sa batéria bude nabíjať, lenže pri vypnutom hybrid móde sa výkon zníži. Toto som sa dočítal na Acer fórach.