Potreboval by som premazať duplicitné súbory v PC a na externom HDD. Väčšinou fotky, nejaké dokumenty...
Adresárovú štruktúru nemám rovnakú na oboch HDD.
Mená jednotlivých súborov som nemenil, takže tie budú rovnaké.
Je nejaký program, ktorý by takéto súbory vyhľadal aby sa dali vymazať?
Vďaka, len ešte jednu info som nenapísal presne. Ja mám určite nejaké súbory dvojmo aj na tom samotnom zálohovom HDD (som tam nahrával z PC viackrát možno aj to isté v adresároch s rôznymi menami - snažil som sa nájsť nejaký systém, ale nejako som sa do toho zamotal a teraz tam mám veci viackrát...)
To čo si mi radil ty by malo fungovať iba pri porovnávaní dvoch rôznych adresárov - ak som to správne pochopil.
Ja som toto pouzival ked som mal fotky rozhadzane kade take po HDD aj triplicitne... Ale robil som to cez TC tam je viacej takych moznosti vyhladavania len treba poskusat TC a jeho moznosti..
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Kukni toto: http://www.moleskinsoft.com/ to je spica, najde aj mp3 s rovnakymi (podobnymi) tagmi, podobne obrazky, len s inym rozmerom a ine vychytavky, proste super, akurat, ze je plateny, ale proste spica.
Vyskúšal som Ashampoo - lepší ako TC (tam som akosi nevedel navoliť filter čo má hľadať...), ale ten Moleskin je šupa! Zobrazuje to aj s náhľadmi fotiek - takže radosť robiť.
Ešte raz všetkým vďaka