JanoF píše:
Odporucam kontaktovat rovno Orange, ale podla mna to nepojde. Ked mne robili net, tak musel povolovat dane zariadenie na ich optike aby malo pristup ak som tomu spravne pochopil, takze predpokladam ze tam nejaka uroven blokovania, resp. povolovania je. Ja som sa o to ale nejako nezaujimal, len mi nieco take technik vravel, ze este musi spravit, ale tak to je uz par rokov dozadu, cize len take matne spomienky mam.
S týmto súhlasím, mne teraz v Auguste minulého roka inštaloval technik TV a internet a opisoval niečo z Routra a asi aj z boxu od TV, a zaregistroval to.
Podľa mňa ak to rieši dočasne tak skôr nájsť alternatívu ak chce pozerať TV, niečo čo zruší po určitej dobe. Preklad riešiť by nemalo zmysel, dočasne sa to asi nedá a je to spoplatnené typujem. Zároveň doobjednať si do toho druhého bytu nové TV od orange sa tiež neoplatí pretože jedine s viazanosťou 24 mesiacov a na toľko to nechce a zase by platil navyše.
Ale je reálne fakt otázne či reálne človek vie prehodiť optický konvertor a box od TV do iného bytu kde je je natiahnutá optika od Orange a funguje to, alebo fakt aj ten konvertor dokáže identifikovať na akom optickom kábli si napojený.