no takže si objednám to čo mi poradil pukelos a ešte mama mi povedala že mi doloží 2 tisícky takže budem mať 12 000 ,-Sk takže možno kúpim aj nejakú tú case keď zostanú prachy
bud tak alebo by som ti poradil lepsiu grafiku btw taktovat neplanujes ?(sry ak sme sa uz o tom bavili) bo potom by som radsej nieco na intel platforme dal
ten zdroj co mas mam doma jeden taky kusok a je hodeny na server 24h sice iba 350W ale ma velmi kvalitne suciasstky a ide uz par rokov ) a ucinnost tiez ma celkom slusnu, takze ten zdroj by si mohol nechat a postavit cpu na E7200 doske EP35-DS3 na ramkach od A-Data extreme edition 1GB+1GB dual channel, a grafiku 9600gt od gigabyte ci asus. taketo podobne zostavy som uz skladal a idu super za tie peniaze
no jo keby siel na intel tak rozdiel spotreby medzi e7200 a x2 6000 je 60w cize dost na to aby to ten zdroj utiahol ...ja mu sice nedoverujem ale ked si teda axwell skladal tie iste zostavy s rovnakym zdrojom tak preco ne....
neries tu amd, a hlavne nie athlon .... zober intel e7200, grafiku 9800gt od gigabyte, hdd WD s oznaceni AAKS na konci, chladic na cpu AC alpine 7 pro, dosku gigabyte ep35-ds3, ram a-data 1+1 800mhz vitesta extreme edition
co ja viem 9800gt ved je to len premenovana 8800gt staci pokojne nieco 9600gt/3870 a axwell pre toho kto nejde taktovat je x2 6000 lepsia volba aj ked ma vyssiu spotrebu
A ešte by som sa chcel spýtať či sa tam budú dať dva HDD myslím kebyže si nechám tento môj 80 GB na Win. a potom by som si namiesto 320 GB kúpil len 160 GB na dáta,hry a pod. ?
Chcem sa opytat mam taku starsiu Pc zostavu a chcel by som tam dokupit novy procak AMD X2 5200+ a grafiku nejaku Ge force 9600 a mam tam Zdroj 300W utiahne mi to ten zdroj ???
tak ja odporucam min. 450W zdroj, neni dobre mat presne po spicku zdroja, lepsie je nechat rezervu... zdroj s vysokou ucinnostou 80+ vyber je na tebe ale znacku nieco normalne, ako Fortron,Seasonic,Corsair.