Dobry den.Som tu novy tak neviem ci som to spravne zaradil.Moj problem je ze mi uz 3 roky, HLAVNE cez letne prazdniny neustale vypadava internet.Internet mam od T-Comu.Router mam AirLive ARM-204 ADSL Router.Prejavuje sa to tym ze zrazu mi nenabiehaju internetove stranky, ked sa vsak dostanem cez prehliadac do nastavenia routeru (zadanim 192.168.2.1 do url riadku v prehliadaci) tak tam pise ze je pripojeny (connected) co je zvlastne, takisto icq alebo skype nadajel ostavaju pripojene dokonca normalne mozem cez skype volat a cez icq si pisat.Cize nejde len prehliadanie stranok v prehliadaci.Skusal som Firefox, explorer, safari.Ked resetujem router tak internet vzdy naskoci na nejaku dobu.V kazdom prehliadaci internet po urcitej chvili vypadnie (niekedy chvila, inokedy ide aj zhruba pol hodinu).Dalej hravam jednu online hru, v ktorej internet tiez nevypadava.Jednoducho internet vypadava len v prehliadacoch.Mam AVG Antivirus 8.5 a dal som kompletny scan celeho pocitaca a celej siete, naslo par infekci ktore som vymazali.Dalej som daval kompletny scan cez Malwarebytes Anti-malware, ktory nic nenasiel.Registre su takisto ciste.A este som skusal aj Uniblue Spyeraser, ktory takisto nic nenasiel.
Prosim vas, ak mate niekto nejaky napad, radu tak prosim o pomoc lebo uz som zufaly, neviem co mam robit.Dakujem
|