Zdravím mám taký problém ... Kúpil som si do dielne AP TL-WA801ND na funkciu repeater a k nemu smerovú anténu TL-ANT2409A ... Dom mám vzdialený cca 170m vzdušnou čiarou. Doma mám router TL-WR741ND + všesmerovku TL-ANT2408CL .. Smerová anténa je umiestnená vonku , všesmerová je dnu za dvoma tehlovými stenami.. V dielni keď som mal pichnutý noťas a smeroval som čo najlepšie anténu tak som sa dostal na stabilných 9-10db , čož nieje vela , ale rýchlosť bola dobrá . Keď napadol sneh , bolo aj 16-18db ... Ale.. niekedy mi internet v dielni ide aj 5 dní v kuse a niekedy sa nepripojím ani na sekundu za deň
Keď sa pichnem na AP tak mi napr. ukazovalo 15db ale internet nešiel.. Spodnú hranicu dokedy ide internet mám vysledovanú že nesmie spadnúť pod 7db , lebo pripojí sa APčko , ale internet nepremáva
... Prosím čím by to mohlo byť že raz mi ide parádne ten internet , niekedy stratím dosť signálu , a niekedy aj keď nestratím tak nefára(to sa mi stalo iba 1x zatial) ... Vopred velmi moc ďakujem za odpovede