nexter píše:
Neviem ako ty ale ja zijem v 21. storoci. Nie som odbornik do PC ale tolko viem ze aj spominana DVD ma nejaky ovladac, alebo ze by si bol jediny komu na chod DVD netreba ovladac?????.
Ano, dvd ma nejaky ovladac, a co? keby si vobec vedel o com hovoris tak uz davno vies ( a je to vseobecne zname uz cca 10r) ze s ovladacmi na cd mechaniky sa patlalo naposledy v dobach MSDOSu, vo windowse od 95 vyssie pre napalovanie nemusis nic riesit s ovladacmi mechaniky a preto ich ziaden vyrobca uz 10 rokov nedodava k nijakej mechanike.
nexter píše:
Kazdy mame znalosti z niecoho ineho a od toho su fora aby ti skuseni v jednej oblasti poradili tim menej skusenym. Ty zmysel fora evidentne nechapes.
toto je co za somarina? ako to suvisi s tym co tuna riesime? ale ok, na toto som uz zvyknuty,nakolko podobne brepty pise kazdy koho zdrbem za to ze pise kraviny a dojdu mu vecne argumenty.
nexter píše:
A tereaz k tvojej vecnej casti. Skusal som viacero druhov medii Verbatim, Xidex, Imation, Emtec, no bez uspechu...
no vidis, stacilo napisat toto a nie tu nepodstatnu omacku vyssie
nexter píše:
Zavolal som na HP linku a zajtra mi pride nova mechanika, vymenim a napisem ci sa probrem odstranil....
vacisnous a tym aj odstrani. Vadna mechanika byva pri zle citatelnych mediach hned na druhom mieste po zle vypalenych (rychlost) alebo doskrabanych mediach.
nexter píše:
Mimochodom aj na HP linke sa ma opytali najskor na ovladac. Myslis ze ani technici v HP nevedia v ktorom storoci ziju???
a vies preco sa to pytali? aby vylucili ci nemas mechaniku nejak vo windowse rozhodenu a ci nemas s nou nejaky problem. Nie preto, ze by ti k nej dali nejake ovladace.