Takze rozhodol som sa pohrat s pretaktovanim grafiky hrozne davno som to robil takze som ani poriadne nevedel o kolko som ju taktol atd.
No proste o 6800 je zname ze sa vynikajuco taktuje a dokaze sa vytiahnut vysledkami aj na ovela novsie grafiky.
Pouzil som program Power Strip kedze Rivatuner ma mensie problemy s vistou 64bit a digitalne podpisanym ovladacom.
Vsetky nastavenia som dal na default 325/600 vysledok v 3DMarku05 bol slabuckych 2250bodov a FPS sa pohybovalo na velmi slabuckych 3-4 [v prvej minute testu] takze kedze som vedel ze grafika ma pusti dost vysoko hned som to zvysil, potom zase o trocha az som sa dostal na 325/600@440/819
spustil 3DMARK05 a vysledok ma sokoval 3890 bodov narast o 72% FPS sa pohybovalo na urovni 16-17 co je narast o 400%. Teplota grafiky stupla z 54 na 57 stupnov a v zatazeni tak isto narast bol minimalny a to vyrobca pise ze este 90 stupnov by mala bezproblemov zvladnut hranica je tych 100stupnov cize by ma to este urcite pustilo vysie ale riskovat som uz nechcel.
Vysledok ma milo prekvapil a urcite vsetci vlastnici tejto grafickej karty [aj ked vela ich asi nebude] nevahajte a puste sa do pretaktovania.