Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 30.09.05 Prihlásený: 30.05.08 Príspevky: 2902 Témy: 70 | 70 Bydlisko: Socket 478 |
Nějak mi připadá, že to už není ono. Klidně bych vyměnil 3D engine za další pořádný příběh za světa Forgotten Realms nebo ještě lépe Planescape ve 2D. Po Tormentu a sériich BG a IWD už mě nic tak nezaujalo, snad jen datadisk NWN - Hordes of the Underdark, původní příběh také ještě šel, ale Shadows of Undrentide jsem prošel jen abych měl jó hafo expů. Tak se ptám: co bude dál nebo něco podobného je a nevím o tom?
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... |
|
Registrovaný: 02.01.06 Prihlásený: 02.11.21 Príspevky: 3331 Témy: 91 | 91 Bydlisko: Prešov |
Intelman píše: Nějak mi připadá, že to už není ono. Klidně bych vyměnil 3D engine za další pořádný příběh za světa Forgotten Realms nebo ještě lépe Planescape ve 2D. Po Tormentu a sériich BG a IWD už mě nic tak nezaujalo, snad jen datadisk NWN - Hordes of the Underdark, původní příběh také ještě šel, ale Shadows of Undrentide jsem prošel jen abych měl jó hafo expů. Tak se ptám: co bude dál nebo něco podobného je a nevím o tom? NWN sa mi pocil ale ja som hral len letohrad (to bol orig) a datadisk shadow a pacil sa mi... ale diablo je klasika, obcas zahram este
_________________ Ryzden 3700X, 16 GB DDR4 3200, RX 570, Win 11 & Dell @ 10210U, 16 GB DDR4 2666, Win 10 |
|
Registrovaný: 07.08.06 Prihlásený: 02.07.21 Príspevky: 204 Témy: 9 | 9 Bydlisko: Praha | |
Registrovaný: 31.10.05 Prihlásený: 01.10.08 Príspevky: 403 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Atlantis |
je to špatné kam se podelo stare dobre diablo.. .. smneruje to k certu... uz to neni to co kdysi.. ale aj tak se docela tesim na gothic III
|
|
Registrovaný: 28.08.06 Prihlásený: 22.04.13 Príspevky: 530 Témy: 67 | 67 |
jj veď GothicII je ešte stále dobrá hra, ibaže som to neprešiel,
lebo velmi zdĺhavé (kím som prešiel z jednej strany mapky k
druhej tak prebehlo 40minut) a tak som sa na to vykašlal...
|
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Ide to do . Už ani neviem, či sa mám na niečo tešiť. BG a IWD už asi nebudú ďalšie, jedine NWN 2. Ale jak to poznám, tak 2 už nebude bohvieako dobrá. Možno na PS3 keď víde FF12 tak to skúsim. A inak asi nič
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 18.05.06 Prihlásený: 01.04.24 Príspevky: 244 Témy: 14 | 14 Bydlisko: Kosice |
kvalitne RPG bolo pobite: Fallout1, Fallout2, aj Fallout Tactics sa dal zahrat, Baldurs Gate 1+2, Icewind Dale 1+2, Planscape Tormment a potom uz nic...BLACK ISLE FOREVER
|
|
Registrovaný: 31.10.05 Prihlásený: 01.10.08 Príspevky: 403 Témy: 23 | 23 Bydlisko: Atlantis |
Fortune píše: kvalitne RPG bolo pobite: Fallout1, Fallout2, aj Fallout Tactics sa dal zahrat, Baldurs Gate 1+2, Icewind Dale 1+2, Planscape Tormment a potom uz nic...BLACK ISLE FOREVER
ten planescape tournement mam doma ale jeste sem to nehral mosim to skusit...
|
|
Registrovaný: 26.10.05 Prihlásený: 09.06.10 Príspevky: 586 Témy: 38 | 38 Bydlisko: Blatnice po... |
No už si nespominam na nějaké dobré RPGčko ale když všeci vychvalovali Oblivion jsem to zkusil a začátek je super boje v areně a tak ale potom to ochabuje a nejvíc mě štve že každý příběh v RPG začína tím že so zločinec a že si ve vezení.
_________________ Intel Core 2 Duo E6300 ASUS P5W DH Sapphire Atlantis X1900GT KiNgston 2x1GB 667MHz CL5 WD CaviarXL WD2500KS Winfast TV 2000XP Expert LG 4163B Enermax Liberty 500W |
|
Search.mod píše: No už si nespominam na nějaké dobré RPGčko ale když všeci vychvalovali Oblivion jsem to zkusil a začátek je super boje v areně a tak ale potom to ochabuje a nejvíc mě štve že každý příběh v RPG začína tím že so zločinec a že si ve vezení.
neni pravda..... v diablu si zacínal jako hrdina který zachraňoval lidi od diabla.... a ne jako vězeň pak ses ale sám stal diablem jestli sem to správně pochopil....
a v morrovindu si taky nezacinal jako vezen ani ve fallout... ani v gothic II uz si nebyl vezen ..
|
|
Registrovaný: 18.05.06 Prihlásený: 01.04.24 Príspevky: 244 Témy: 14 | 14 Bydlisko: Kosice |
ani v icewind dale - tam ako dobrodruh ides zachranovat sedem mestie
|
|
Registrovaný: 07.08.06 Prihlásený: 02.07.21 Príspevky: 204 Témy: 9 | 9 Bydlisko: Praha |
Fortune píše: kvalitne RPG bolo pobite: Fallout1, Fallout2, aj Fallout Tactics sa dal zahrat, Baldurs Gate 1+2, Icewind Dale 1+2, Planscape Tormment a potom uz nic...BLACK ISLE FOREVER
Suuuuhlasim! Black Isle na hrad!
A v Planaescape zase ako chodiaca mrtvola v marnici
|
|
Registrovaný: 15.07.07 Prihlásený: 15.07.07 Príspevky: 1 Témy: 0 | 0 |
Niet nad klasické RPG podľa pravidiel ADND. Black Isle boli majstri to hej.
Ale aj taký Gothic 2 je špica hra Ale nepáči sa mi ako vyriešili to, že ten istý hrdina začína stále od nuly.
A aby som nezabudol tak aj MM séria je dobrá halvne 6, 7, 8. Ten tragický príbeh Ironfistovcov ma skutočne dojal
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
|