Ahojte,
som tu nový, co si mozno vsimnete z mojho stylu komunikacie
. Ale k veci. Ideme rozbiehať portál obsahujúci vlastné originálne videá s plateným prístupom k plnému obsahu. Za 3 roky aktivít v oblasti produkcie VIDEÍ zadarmo sme si vybudovali bohatú užívateľskú základňu divákov z celého sveta, o ktorej si myslíme, že by bola ochotná za tento obsah platiť. (pár Eur mesačne)
Co potrebujeme vytvorit?- jednoduchú landing page s maximálnym konverzným potenciálom návštevníka na platiaceho zákazníka (dovod davat nam svoje e-mail adresy, referencie (ktoré už reálne máme v databáze), ukážky videí apod.
- portál by obsahoval streamované videa, preto je potrebné zabezpečiť aj umiestnenie týchto videí na serveri (pravdepodobne externej firmy)
- taktiež by sa jednalo aj o vytvorenie a implementáciu kompletného platobného systému
Predstava je, ciele su...len realizacia pokulháva. Chcem sa spytat, ci mate niekto s podobnym web riesenim skusenosti? Viete mi poradit ako zacat? Ako najjednoduchsie zabezpecit, aby sme vedeli registrovanym platiacim navstevnikom streamovat vybrane videa (existuje sluzba ako YouTube, Vimeo, ale urcena na tieto ucely? ) prípadne ci nema niekto z Vas zaujem participovat na tomto projekte? (cielom je americky a vseobecne svetový trh,)