Tiez mam pekarnicku v kompe, i9 9980x a gk titan rtx., ale voda je v prvom rade celkom nakladna a taktiez je tam nejaka ta udrzba, ak sa bavime o vode, nie o tych par korunovych radiatoroch s uzavretym okruhom. Tiez som nad vodou premyslal ked som si skladal komp a vyprdol som sa na to. Zohnal som si co najvacsi chladic aspon na CPU, s GK sa toho vela spravit bez vody neda a neriesim. Nemyslim si ze pri uzavretom systeme (vode) bude tak velky rozdiel v hlucnosti s beznym chladicom a riesit to len na CPU nema zmysel, GK to cele aj tak dobehne. Ked som aspon ja nad tym premyslal, tak voda by podla mna mala zmysel ak by bola na CPU, GK, SSD, popripade na inych castiach ak su na to moduly a radiator bol vyvedeny mimo PC, nieco take som aj nasiel na tichepc vtedy, lenze ked som si to spocital, tak to bola slusna palka, tak som sa na to vybodol.
// Spojený príspevok Str 16.10.2024 9:07Pozeram ze to je stale na trhu
https://tichepc.sk/aqua-computer-airplex-Gigant-1680-incl-aquaero-6-Pro-Aluminium.html?arg1=001013004030 k tomu ked som si pripocital zbytok harampadi k tomu do kompu, tak to bolo okolo 1500e alebo tak nejako, uz je to dost davno co som sa nad tym zamyslal ale cena to zabila, tak som sa na to vykaslal, ale tak toto je asi to extremnejsie riesenie co sa vody tyka.