Dnes som mal dve pár kbajtov veľké updaty cez Windows update. Windows ma upozornil aj na novú verziu grafického ovládača. Updaty sa asi stiahli automaticky lebo to mám tak nastavené. Grafický ovládač som stiahol s oficiálnej stránky. A začal inštalovať. Inštalácia mi zamrzla, podľa task managera inštalácia nebola zamrznutá. Spustil som Google Chrome, nespustila sa. Spustil som task manager a cez neho som vypol inštaláciu grafického ovládača. Tam som si všimol, že Google Chrome je spustený na pozadí. Reštartoval som dva krát Windows, nepomohlo. Vrátil som systém pred dobu posledného updatu, nepomohlo. Dokonca po vrátení systému pred posledný update boli v histórií Windows update nainštalované oba updaty a aj grafický ovládač pričom viem že ten som inštaloval po poslednom update a nepodarilo sa mi ho nainštalovať.
Skrátene, veľa programov(inštalácia ovládača, Google Chrome...) sa mi nespustia, respektíve oni spustené sú, ale vidieť ich len v task manageri. Ako to opraviť?
Mám Windows 8.1 Pro.
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. |