Pokúšam sa doma spraviť wifi sieť. Mám DSL-router D-LINK 2641-R a WIFI router CANYON 514N3A. CANYON som spojil s D-LINKom cez klasický sieťový kábel a internet do D-LINKu. Internet priamo cez D-LINK funguje a aj vnútorná sieť cez CANYON. No cez CANYON sa neviem pripojiť na internet. Zadal som do neho aj údaje od providera do PPPoE. A márne sa pokúša o pripojenie.
Vie niekto pomôcť?
Našiel som na nete niekoľko návodov, no ich úspešnosť je nulová.
Nejaký dôvod, prečo používaš 2 routere? Treba si uvedomiť, čo vlastne robíš. Ak sa ti o pripojenie stará D-Link, prečo nastavuješ to isté ešte raz v CANYONE?
Lebo D-LINK ma slabé pokrytie cez WIFI a aj pomalú sieť. A CANYON zase nemá vstup ne káblik od splitera. Iba WAN vstup. Takže prepojením D-LINKu a následne CANYONu by som mal docieliť predĺženie siete a vyuažitie funkcií CANYONu. Mýlim sa?
taky problem mam aj ja chcel by som mat modem i na 2 poschodi rod. domu kedze wifi z prizemia je hrozne pomale. ked chcem prepojit adsl router do WAN routeru ako to nastavim lebo to tiez neje.... dakujem za odpoved
V prvom rade prepojte adsl router s routrom z Lan ADSL do Wan routru potom v ADSL routry nastavte v Lan automaticky pridelovať IP alebo položku DHCP potom vojdite do nastavenia routru a v nastaveniach Wan nastavte DHCP a musí vám to ísť...
Nieje za čo. Ja sa už sieťami zaoberám dlho tak to je maličkosť a tiež sa mi naskytne problém z ktorého sa neviem vysomáriť ako aj teraz mám problém s routrom belkin F7D2301 a už si z neho aj vlasy šklbem
Nieje za čo. Ja sa už sieťami zaoberám dlho tak to je maličkosť a tiež sa mi naskytne problém z ktorého sa neviem vysomáriť ako aj teraz mám problém s routrom belkin F7D2301 a už si z neho aj vlasy šklbem