Zdravím.
Právě jsem si koupil HDD WD1600JS SATA, strčil do PC, že na něm nainstaluju windy, ale ejhle ani BIOS ho nanajde a instalace win XP po chvíli zahlásí, že nenalezl žádné HDD.
Když tento disk vyjmu a místo něj strčím starší disk Seagate 80G SATA, kde win mám nainstalovaný tak to jede OK!
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Zkoušel jsem výsledek takový, že se našel jen ten jeden a když jsem chtěl spustit win XP tak ani nenaběhla taková ta načítací obrazovka a restartovalo se to. Tenhle cyklus se pak stále opakuje i Nouzovým režimu.
Roztočí se vůbec? Nemáš možnost ho vyzkoušet v jiném PC?
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
PC mám jen jeden takže možnost nemám. A řekl bych, že funguje - tiše cvrdliká - točí se.
Když ho nemáš možnost vyzkoušet, tak ho zkus reklamovat. Točí se i nefunkční disky.