myslim ze potencialnych zakaznikov nezaujima, ze byvas na internate, vdaka comu mas cas na robotu len cez vikend. by som povedal, ze to dokonca odradi.
dalej som nepochopiil ten cennik. trebars, ze zlozita dynamicka webstranka a cena za php 1100 sk beries bez ohladu na to o co ide?? takto si urcovat z brucha ceny je hovadina, pretoze pochybujem, ze by si si vypytal napriklad za komplet cms taku istu sumu ako napriklad za nejaky jednoduchy skriptik co ti vypise trebars adresarovu strukturu. niektory programatori si zvyknu uctovat od riadku, alebo dost bezne je od hodiny.
co sa tyka webu po obsahovej stranke, tak je doslova zly. posobi detsky, nezaujimave referencie, divny neflexibilny cennik,
po vzhladovej stranke som tu uz videl aj horsie weby, no nic to nemeni na tom, ze je fadny, nejsu vychytane detaily a je zvoleny zly font. informacia kto ma meniny mi na takomto webe pride zbytocna.
a inak vyjasni si vyznam slova logo
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |