Zdravím, mal by som na vás otázku ohľadom Web 2.0. Chcel by som vedieť, aké weby na Slovensku možno označiť (sú) Web 2.0. Poprípade, ktoré sú najlepšie.
Zdravím, mal by som na vás otázku ohľadom Web 2.0. Chcel by som vedieť, aké weby na Slovensku možno označiť (sú) Web 2.0. Poprípade, ktoré sú najlepšie.
Nie je to sice slovenska stranka(ale ma slovensku podporu), ale taky napr. facebook, vsimni si trebars prepojenie na tuto stranku na roznych velkych servroch (last.fm, youtube atd..)
Tak pod web 2.0 môžme rozumieť komunitné weby z toho vyplýva zopár stránok. Myslím, že keď označím sme.sk za web 2.0 tak nie som ďaleko od pravdy. Z portálu PC forum by som mohol spomenúť strašne čudný projekt Gigacast a môj vyziabnutý projekt učivo.sk (dúfam že už vyziabnutý dlho nebude )
Ďakujem tominatorovi za veľmi peknú ukážku toho, čo do kategórie Web 2.0 nespadá ani omylom Takže, ak narazíš na weby podobné tým, ktoré tominator vymenoval, budeš vedieť, že to nie nie je web 2.0.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.