ahojte, kusok Vam ozrejmim moj problem
skusal som to na NB kde mam tiez vistu ale aj integrovanu kamerku. Kupil som dve Logitech aby som si doma k pc ich zapojil, jedna mala monitorovat vchod a druha garaz, neslo mi o nejake profi kamery proste len tak informacne, ked s spusti alarm tak aj toto pomoze, aby som videl ci fakt kradnu alebo len plany poplach. stiahol som si uz plno programov a stale to iste, obe logitevhy asi vyuzivaju rovnaky ovladac tak neraz obe nefungu, najlepsie to vidno v programe active webcam kde sa mi jedna zapne a pri druhej ktoru to pozna ako webcam logitech quickcam express #2 tak mi ide len cierna obrazovka a napise mi chybu "19. 3. 2008 0:37:35, Camera 2: Probably device is already used. (Can't add Smart Tee filter)" nechapem tomu, ved aj xpcko dokazalo naraz zdielat jeden ovladac, vsetci to pozname ked nam hral film v media playeri a aj v redlighte. A ked ako druhu kameru vyberiem tu integrovanu, tak to funguje krasne, preto som dospel k tomu ze obe vyuzivaju jeden ovladac a nevie ich rozlisit ako dve samostatne kamery. Mozno by este pomohlo najst kameru inej znacky s rovnakym cipom a nainstalovat druhu ako ju. tak som to vyriesil s mikomi m622 (tak nejak) s cipom SN9C103 takyto ma aj trust a trust ma aj ovladace pre vistu. funguje skvele. uz len zistit cip=) ale aj tak mi je zahada ze ich vista nevie rozlisit ako dve rozdielne.
|