dadmtb, dám ti jednu radu
vykašli sa na ľudí z fóra(nič proti ostatným
), ako už el povedal, každý ti poradí niečo iné a nakoniec aj tak zistíš že ti radia presný opak ako chcú, ja som sa o tom presvedčil už dávno...
Budú ti dávať množstvo rád a nakoniec, keď ich všetky skĺbiš do jedného návrhu tak ti napíšu, že to nie je dobré a že je to škaredé ako tie predtým atď. zabije ťa nakoniec to čo aj mňa. Keď príde niekto s designom ako si robil asi v strede svojej "kariéry" a ostatná mu povedia aké je to dobré...
Dúfaj, že toto nebude tvoj prípad ale môj to bol. Preto som sa rozhodol, že sem už nepotupujú moje všetky designy, resp. takmer žiadne, až na pár výnimiek. Na toto fórum treba uverejňovať celé projekty, ako je napríklad moja MyOwPa, Tominatorove ucivo.sk, či Hack2erov GigaCast. Spýtať sa na nedostatky v kóde, preklepy, zle posunutý design a ponúknuť ostatným používateľom tvoj produkt. Viac od tohto fóra, čo sa týka web dizajnu, netreba požadovať
mne to skor pripada tak ze nevies znest kritiku a to ze niekto je lepsi od teba "Keď príde niekto s designom ako si robil asi v strede svojej "kariéry" a ostatná mu povedia aké je to dobré... " a co sa tyka dadmtb ten ide stale dopredu co sa o tebe povedat neda ...