Nazdar, viete mi poradiť nejakú slušnú webkameru do max. 20 €, chcem ju využívať hlavne na telefonovanie cez net (skype atd.) ale ak bude mať funkciu s fotografovaním poteší...Samozrejme chcel by som aby to bol čo najlepší kúsok za najnižšiu cenu..(najlepšie čo najviac mpix).. Viete mi poradiť?
Pretoze som jednu webku od microsoftu uz mal a bola to najlepsia webkamera s akou som sa stretol, jednak kvalita spracovania bude urcite lepsia ako pri truste. Trust sice ma 6 diod ale keby si sa do nich mal hodinu pozerat tak ti spalia sietnicu.
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
pochybujem ze trust ma rozlisenie videa 1,3 Mpix, bude to mat tak isto ako ta microsoft VGA na video a 1,3 Mpix na fotky. S touto nemam ale mozes si pozriet nejake recenzie na youtube urcite ich tam bude dost
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
asi tam maju chyby v nazve kdze vsetky tri maju rozne objednavacie cislo a parametre, najlepsia z nich mi pride tato http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=as110019 ale mozu tam mat chybu aj v parametroch, radsej by som im napisal ci su informacie spravne
ja mam tu microsoftku co sem postoval david a mozem povedat ze ja som spokojny, i ked pravda mal som ju zadarmo )
hlavne ten mikrofon maju super a fakt ze aj ten jas sa ti nastavuje presne podla podmienok osvetlenia