Zdravim, rozhodol som sa kupit tento disk ale nie pre system NAS, chcem ho pouzivat ako ulozisko v pc myslim si ze je kvalitnejsi ako green verzia abo sa mylim? Len k tomu REDu sa chcem opytat ci nebude problem zo zapojenim, cital som niekde ze sa sprava ako odnimatelny disk, da sa to niejake obist abo nastavit, nemam s tym velke skusenosti
tu niekto mal taku skusenost ze mu to nacitalo ako vymenitelny disk ale uz to asi tazko najdem pri tolkych prispevkoch co citam, taze s tym nebude problem vravis keby som ten red zobral, bo podla mna je kvalitnejsi a nestoji vela od toho greenu cca 10 e
aha takze WD su nevhodne na hry a programy? ako sa to da zistit ked ich kupujem lebo to nikde nepisu ze na co to je to vhodne pouzivat, takze ten seagate bude najlepsia volba v tej cenovej hladine, aby som zas nekupil dajaku hovadinu
Pozri testy, co som poslal vysie a jasne vydis z ten segate je ešte o dosť rychlejši ako wd black a popritom je lacnejši, kludne si pori nakupnu poradnu a všade sa radi ten segate.....