Mam mensi problem mam tento router --
D-Link DI-524 --. Siet mam tak urobenu, ze pripojka internetu je Ethernetova - RJ-45 ktora mi ide priamo do bytu a ta je pripojena na router. Z router-a mam
pripojene 2 PC cez Ethernetovy (UTP) kabel. A jedem pocitac (notebook) mam pripojeny cez WiFi(WLAN).
Uplne vsetko funguje bez problemov, az na jeden mensi problem.
Ked router vypnem zo zasuvny (napajanie router-a - 230V) a nasledne zapnem ho, vsetko mi nabehne az na WiFi(WLAN) siet. Na router-i blika kontrolka, ze vysiela WLAN ale na notebook-u nenajde moju Wifi siet. Pomoze az ked sa cez LAN (cez ethernetovy kabel) pripojim z nejakeho pocitaca na router a softwerovo ho
zrestartujem.
Tak poradte mi kde by mohla byt chyba a ako ju vyriesit. Mozno mi niekto poradi, ze router a ine sietove komponenty sa nevypinaju, ale naco budu cez noc bezat bez vyuzitia!? Uz som ho resetoval na tovarenske nastavenie, ale nepomohlo. Tak neviem kde je problem, nejake autorestartovanie po starte som v nastaveni nenasiel. A ja si myslim urcite aj ostatny, ze ked sa router nachvilu vypoji z napajania a nasledne zapoji je toto vlastne automaticke restartovanie. A este aj ta LED-ka blika, ze vysiela WLAN