je mozme ze obe routre su na rovnakom kanali a rusia sa navzajom, skus pozriet a kedtak ich prehodit rucne.
ak hovorime o 5Ghz wifi sieti, ta ma velky problem prenikat cez prekazky, takze je mozne ze za zavretymi dverami ten signal bude o poznanie horsi .. robi to aj an 2.4Ghz?
Antenky niesu pozakryvane alebo zle otocene?
'sparujes' hocijake dva wifi routre. potrebujes ich mat len spravne spojene, je toho plny net, napr tento navod:
https://www.cnet.com/home/internet/how-to-turn-an-old-wi-fi-router-into-an-access-point/...ale ak si si z navodu mohol vsimnut, na tom druhom routri obsadzujes jednu zo 4och LAN portov, takze dalsie 4 tam uz nepichnes. vies ale spravit to, ze stary router nevyhodis, vypnes na nom wifi a dhcp a budes ho pouzivat ako hlupy switch (rozdvojku, do ktorej mozes pichnut dalsie lan kable)
su vobec potrebne dva routre? ak das kvalitnejsi router na medziposchodie, pokryje cely dom. (tu ale neuvazujeme o tych Lan pripojkach). ja som si kupil dve lepsie zariadenia aby som pokryl dve poschodia ale prve mi z medziposchodia pokryva vpohode cely dom, takze druhe zatial lezi v skrini.
// Spojený príspevok Pon 30.08.21 0:49ten tp link si urcite kup a vymen za to horsie z tvojich dvoch zariadeni.