mam problem s načitanim siete wifi na notebooku hp.Ovladače mam všetke ok,signaliyuje mi pripojenie siete maximum ,ale po prejdeni na prehliadač-opera ,mozila,inter.explorer mi vzhodi chzbu.Nenačita mi ani cey jeden prehliadač žiadnu stranku.V čom je chyba??? Po pripojeni na kabel mi fakči 100%.Wifi na rooteru a v notbebooku signaliyuje že je pripojenz.Poradte.Dakujem.
Ja som mal tiez taky problem ze mi ukazovalo ze som pripojeny ale nechcelo nacitat ziadne stranky ani nic pingnut islo len icq a ked som restartoval router a vypojil ho a potom zas zapojil vsetko nabehlo ale to si uz asi skusal.
_________________ Booting Windows Vista...
Error: Keyboard not found please press any key to continue...
Fatal Error: WINDOWS!!!
Tento PC > ovladaci panel > Internet / siet (neviem ako to mas) a tam mas sietove pripojenia .. na to svoje aktivne daj pravym a Vlastnosti > vyber TCP/IP Protocol a daj vlastnosti nejak tak to je tam - a pozri si ci mas nastavene DHCP alebo Rucne - ak rucne tak si pozri ci mas vs. naporiadok.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |