OK a z PC do AP treba crossnuty kabel alebo ako???Alebo moja sietovka je nova si to otoci aj sama nie???A ked som tak pocital nejake vecicky tak mi to vyslo spolu okolo 8000-9000 Sk neviem no dufam ze som na nic nezabudol
OK a z PC do AP treba crossnuty kabel alebo ako???Alebo moja sietovka je nova si to otoci aj sama nie???A ked som tak pocital nejake vecicky tak mi to vyslo spolu okolo 8000-9000 Sk neviem no dufam ze som na nic nezabudol
nove sietovky uz tuto vymozenost povecsine maju ze ak mas pc-router prepojeny cross kablom tak ze si to sama prehodi, ale ty potrebujes presne obycajny
Otazka:Tie anteny co su tie smerove bude stacit 19db????A to AP musi mat kolko ??Lebo ked som si nejake prezeral tak tam tiez bolo pisane daco s db
hmm???
Otazka:Tie anteny co su tie smerove bude stacit 19db????A to AP musi mat kolko ??Lebo ked som si nejake prezeral tak tam tiez bolo pisane daco s db hmm???
ap zober nejaky wlan alebo ovislink oni maju db plus minus rovnako
_________________ Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein ) CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
ako som pisal, moc sa tomu nerozumiem, ale urcite bude vysoka aj ked sa jedna len o 2km, ked som videl kolko stoja koncovky na kable k antene tak som mal dost ved len samotna antena ta vide urcite minimalne okolo 6-7tisic
neviem ja bývam v rodinom dome a 200 metrov na skole je hlavná antena na ktoru som napojený rowter nestečil tak mi dali antenu ale Wifi casto vypadáva
to je naprd
neviem ja bývam v rodinom dome a 200 metrov na skole je hlavná antena na ktoru som napojený rowter nestečil tak mi dali antenu ale Wifi casto vypadáva to je naprd
no vidis a to si len 200m na 2 kilaky potrebujes urcite nieco dobre a nie len router alebo nejaku malu antenu
A nemohly by ste mi tu skpirovat nejake odkazy na vecy ktore by trebalo??Ja by som vedel aj sam ale nechcel by som potom lutovat ze co za som kupil.Prosiiim ked budete mat cas.Ale prosim nech je co najmensia cena.Ja viem ze za nizku cenu nemozem chciet nieco super ale ....co uz.
!!!THX!!!
A nemohly by ste mi tu skpirovat nejake odkazy na vecy ktore by trebalo??Ja by som vedel aj sam ale nechcel by som potom lutovat ze co za som kupil.Prosiiim ked budete mat cas.Ale prosim nech je co najmensia cena.Ja viem ze za nizku cenu nemozem chciet nieco super ale ....co uz. !!!THX!!!
_________________ Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein ) CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35