Dobrý deň,
Mám antik internet v KE a spravil som si Wifi sieť pomocou routru Belkin Wireless Internet Router N1 - F5D8231ee4
Kód:
http://datacom-ke.sk/belkin-wireless-cable-dsl-internet-router-n1-f5d8231ee4_d16749.html
zapojenie sedi Wifi sieť funguje, router pracuje ako má. Problem je však v tom, že bezohľadu na napojených užívateľov na internete pomocou routera, na mojom PC funguje internet na 100% (napojeny kablom), avšak po napojení na hráčsky server moje latency maju normálnu hodnotu ako stále približne do 20ms ale každe 2 min. mi to lagne na cca. 6s bez odozvy so serverom. Pripojenie na server nespadne a latency sa nezvyšuje a tento stav sa pravidelne opakuje. Skušal som pingovat server a aj ked nie som napojeny priamo na servery stracam pakety, z 350 odoslanych som stratil 21. Neviem čim to može byť a ani ako to mám spraviť. S takými lagmi sa neda predsa hrať. Doteraz, ked som nemal napojeny Antik cez WiFi router bolo všetko v poriadku a lagy som nemal, čiže to bude na mojej strane a nie na strane servera. Wifi sa používa len na NB pasivne a na Iphone taktiež pasívne, čiže problem pretrváva aj keď som napojeny sám.
Za odpovede vopred dakujem (: