zdravim chlopi, mam dotaz, nemate niekto nejaku skusenost s takouto vecou? uz mi nic v rychlosti nenapada..... mam preinstalovany notas lenovo t400, z win 7 na win10 home premium v tej ich slavnej MS auto update akcii free..... ale ta win10 nechce ani bohovy ist na wifinu, uz som skusal podla navodov vypnut firewall, antivir, v nastaveniach siete ipv6, adresu nastavit manualne aj cez dhcp. notebuk wifinu najde, zada sa heslo, pripoji sa a po chvili vypise, ze nie je pripojenie k internetu. kablom to ide, a ked sa cez cmd line zada ping na nejaku stranku, tak aj vracia odozvu, ip adresu, laicky to znamena, ze vylezie von, teda vie branu a funguje aj dns server. ked tam bola w7, tak to fungovalo. v hardveri neukazuje ziadny problem s ovladacom, na tu wifinu sa pripoji dalsi ntb s xp, aj s w7, aj dva rozne mobili a vsetko ide. skusal som aj kombinacie wpa/wpa2, personal enterprise a nist....nejakym zazrakom sa raz podarilo nacitat aj stranku a net fungoval, ale po vypnuti a opatovnom zapnuti a prihlasenie sa ineho uzivatela do ineho uctu zas to iste...do wifiny sa prihlasi, zobere heslo a po chvili vyhodi zlty trojuholnik s poznamkou ziadne pripojenie k internetu...dik za nejaku podnetnu myslienku
|