Ahojte, videl som aj navody aj to viem robit atd, ale neviem si rady bohuzial: vie mi niekto poradit ? Stiahol som cez Media Creation Tool , ISO win 10 en 64bit, a chcem z toho cez Rufus v2.4p urobit bootovacie USB. Samozrejme pekne to zbehne, no pocitac pri boote mi vypise "A disk read error occurred". Na druhom PC (stare NTB SOny Vaio CGN-CR490) mi to krasne zobere a zacne instalovat. V programe UltraISO som aj skusal zmenit typ imageu z UDF na starsi format, ISO 9660 ale taketo iso uz Rufus neberie. Skusal som BOOT usb vytvorit aj cez PowerISO, vsetko zbehlo v pohode, len PC mi to nebere. Na Webe som zistil ze niektori mali problem s IDE Master controllerom v biose, trebalo ho vypnut, ALebo aj s inymi featurami v Biose - to som vsetko poskusal co by len trosku mohlo mat spolocne s boot alebo s hdd.
Napalil som to ofiko ISO aj na DVD - to mi funguje a PC bootuje.
PC HW: Phenom X4 9550 64bit , AM2+ Doska AsRock ALiveNF7G-HDready 8GB Ram USB Hw: King. Data Traveler 16GB UBS3, a duhe USB Kings. DT SE9
Keby niekoho nieco napadlo tak prosim o radu. Dakujem
_________________ AMD Phenom 64 x4 (2,2ghz) + Arctic freezer silent or Scythe Katana silent rev.2, Ram 2x2GB zeppelin Gold 800mhz ddr2, MoBo ASRock NF7G HD ready, gk Gigabyte Radeon HD5770 128bit 1GB DDR5 (1700b benchmark). HDD 350GB + 160GB + 1TB, zdr. Coller master -thermal master 500W. 10 USB, 2x usb3.0, Monitor FTS 25" HDMI DVI repro, full HD 4ms. volant Logitech MOMO |