gilmour píše:
S W8 nemám skúsenosti, ale po prečítaní recenzií mám pocit, že tento nový OS je skôr na "hrajkanie sa" s aplikáciami cez dotykovú obrazovku a nie na serióznu prácu cez klávesnicu a myš. Absentujú odkazy na plochu atd...
Žiadne odkazy na plochu neabsentujú, jediné, čo zásadnejšie zmenili, je ponuka Štart, ktorá získala vlastnú obrazovku. Ak by to tak strašne prekážalo (ja som si zvykol za deň), tak stále existujú programy, ktoré vedia vrátiť starú ponuku Štart. Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ja na tomto OS pracujem denno-denne a určite sa nepovažujem za nejakého priemerného usera. Zatiaľ som nemal jediný problém.
shiro, nevychvaľujem metro, vychvaľujem OS. Prečo? Jednoducho preto, že Win8 je minimálne rovnako použiteľný ako hociktorý iný OS vrátane Win7, ktorý si niektorí zobrali ako modlu, podobne ako kedysi WinXP a nič iné... Ako som písal už vyššie, robím na tomto OS každý deň, tak hádam viem, o čom píšem. Kým budú hateri ako ty vypisovať, aký je to sračkový OS, dovtedy budem cítiť potrebu uviesť veci na pravú mieru. Ja beriem, že sa to tebe alebo niekomu páčiť nemusí, ale vypisovať tu svoje subjektívne pocity ako univerzálnu pravdu, nehnevaj sa...
Citácia:
kolko ti MS plati za to
Ach kiežby...