- Tu sa dá stiahnuť kvalitnejší Print Screen Správcu, príp. ak prídem cez čo, nahrám aj väčší:
https://uloz.to/!41khtXZuv04E/pretazena-pamat-nb-2-png- Mám 64-bitový (brala som, že by mal byť lepší než 32-bitový) Windows 7 Professional.
- Ako sa môžem pozrieť do výkonu, čo najviac pracuje? Z hľ. procesoru sú tam max. 03, inak samé 00. Ale je pravda, že s pamäťou sa zasekne aj procesor a môžem nejaké minúty čakať. Potom ťahám LAN-kábel, kebyže je to kvôli ťahaniu z netu.
- To som prekvapená. Čakala by som, že áno, keď to dokáže opraviť mnohé errory. Či ešte sa berie rozdiel medzi vypnutím a len reštartom?
- Na disku C v \AppData\Local\Temp zaberá adresár Tempu 4,03 GB a C:\Windows\Temp má 2,14 GB.
- Disk som kvôli snahe vyriešiť to preťaženie čistila presunom dát na externý disk (na disku C je práve 27,8 GB voľného miesta).
- Keď som otvorila adresár plocha a označila ho, tak 68 položiek. Pritom na pohľad sa mi nezdá veľa (už som mala aj viac). Asi ako to mám rozložené po viacerých rohoch. Mnohé z nich sú, ale odkazy na nainštalované appky. Tak je lepšie to zbaliť do adresára, ako to niekedy robím, keď sa mi nechce triediť veci z plochy?