Zdravim,
mam tu mensi problemik. Trva mi to uz cely cas, co mam win 7, ale uz mi to leze na nervy.
Neviem ako to je s hibernaciu, ale proste nemam taku volbu (aj ked som to raz niekde zahliadol, ale uz to neviem najst). Mozem PC vypnut alebo uspat. Ked ho uspim, tak sa spusta pohode. Ale pokial ho uspim a vypnem elektrinu, tak po zobudeni uz nastava problem.
1. zapnem pocitac, spusti sa ale nezacne pracovat, ani nepipne (tusim to je start biosu, ci?), proste len pocut, ze bezi ale nic sa nedeje. vtedy natvrdo musim PC vypnut (dlhym stlacenim power buttonu), a ked ho zapnem znova, tak uz nabehne
2. nabieha brutalne pomaly, mozno aj 5-10 minut. ked uz aj nabehne, tak je zozaciatku vsetko spomalene jak svina, aj notepad otvara par minut. niekedy aj vyskoci hlaska, ze mam slaby vykon. po par minutach sa to uz da do normalu.
viete mi poradit, co s tym? alebo nejaky iny posob, ako uvediem PC do hibernacie?
vypninanie elektriny je nevyhnutne, lebo mam na tu predlzovacku zapojene toho este hodne, a seci v rodine su alergicky na spotrebu
vzdy ked idu okolo a pocitac nebezi tak vypnu elektrinu
dik moc