Zdravim, pre par dnami som si nainstaloval Win 8. Zistil som, ze novy Win nepotporuje miniaplikacie (gadgets) ako Win 7 a Vista.
Uz par rokov som na ploche pouzival miniaplikaciu, ktora zobrazovala stav procesora a RAM(2budiky, urcite to kazdy pozna)
Teraz mi ta miniaplikacia strasne chyba, pretoze som uz nauceny sledovat stav mojho NB.
Je nejaka ina nahrada tejto miniaplikacie, ktoru si mozem nainstalovat a v realnom case sledovat na ploche aktualny stav ? Procak mam i7 a grafiku od Nvidia, takze mozu byt aj nejake aplikacie od nich(hladal som no nenasiel som)
neviem, ale zdá sa mi, že sa dá stiahnuť program, kde máš všetky miniaplikácie, nejak Windows Gadgets alebo nejak tak sa to volá, mal som to jeden čas na XPčku
Pokiaľ viem, tak zrušili miniaplikácie aj na Win 7 (nejaká bezpečnostná diera, nechcelo sa im to opravovať, tak zrušili celé). Ako náhradu môžeš použiť Rainmeter (dúfam, že fičí na Win 8).
Dakujem Denco1. Ta aplikacia je v pohode a funguje na Win 8. Jedina nevyhoda je, ze text je prilis maly a neda sa nastavovat velkost okien :/
Nenajde sa este nieco podobne od Intelu alebo Nvidie?