Stretol sa uz niekto alebo mi vie poradit, co ak na kamaratkinom stolovom pocitaci vzdy a vsade pri kazdom prehliadaci, na kazdej web stranke pise, zle zabezpecena, chyba certifikatu, certifikat je neplatny... Robi to na kazdej stranke. Ako by akasi aktualizacia cohosi cosi pobabrala a teraz to vykazuje chyby alebo zvysila stupen ochrany. XP sa potom sprava prehnane firewallovsky a vsetok mozny obsah a stranky blokuje a na vsetko treba klikat, ze to beriem na vedomie, suhlasim, umoznit zobrazit blokovany obsah... Robi to aj na znamych lokalitach ako je gmail a vlastne vsade a pri kazdom novom kliku na nej. Este jednu vec som si vsimla, neviem ci s tym suvisi, ale cas a datum nemala aktualizovany so serverom a to som musela rucne zvolit, ze aktualizovat. Cudujem sa, preco to nie je automaticke. Neviem, ci to s tymto suvisi, lebo neprestalo to ani po tom. Navyse chybu vyvolava aj pri snahe aktualizovat XP-cko: vypise chyba net spojenia, pritom ten frci. Nikdy som to predtym na tom pocitaci nevidela. A vobec to nezavisi od typu pouziteho prehliadaca.
|