bud je to zablokovane umyselne (comu sa necuduj) alebo to mas zadrbkane nejakym virom a podobnym smetim. preskenuj to na viry a spyware. Ak to nejde normalne, skus nudzovy rezim.
No prave oto ide.Ten system je zavireny jak svina a preto ho chcem dat trochu dokopy,ale nemozem tam naistal. ziaden program.Dokonca ani antivirak tam nieje...
robit reistal nieje velmi dobry napad s istych dovodov.Najhorsie natom je,ze nikto s nadriadenych nevie otom zeby sa nieco blokovalo,tak uz fakt neviem
dal to bloknut majitel firmy alebo tvoj sef, to neviem ale proste nemas administratorkse prava a si ako obycajny user pod winom a pokial nemas pristup ako admin mozes robit co chces, nedostanes sa tam
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Normalna vec, neviem preco si zamestnanci myslia ze mozu co chcu instalovat a preinstalovavat , za to ti mozu dat aj hrube porusenie pracovnej discipliny ... Povedz nadriadenemu nech zavola vasemu spravcovi ze sa na pc uz neda pracovat ...
Pokoj pani.Nemyslite si ze som zamestani v nejakej obrovskej firme ktora je chranena kam.systemom a pod. blbostami.Je tu jeden veduci a zastupcovia ktory o tom zeby bolo nieco zablokovane uzivatelom nic nevedia a ma poziadali nech to dam dokopy.Ten pc tu stoji uz dobre 3 roky bez pohybu.
Len nechcem robit reistal,nato nieje vobec cas za dalsie cdcka so softverom su...to nikto nevie...Potrebujem len ziskat prava na tento system.Nemam stym ziadne skusenosti,preto sa obraciam na vas.Cital som ophcracku,len problem je v tom ze tu nieje nic na napalovanie (nero apod.).Da sa to nejak obijst bez napalovania alebo istalacie programov?
musis sa prihlasit ako admin ale heslo ti musi dat sef alebo ten kto to instaloval .... ale pokial nie si spravca a nemas to v naplni prace neviem preco sa tym vobec zaoberas, odstranovanie virusov a cistenie pc nie je az taka trivialna zalezitost .... to je starost tvojho sefa.... ak odfajcis nejaky soft a bude musiet prist firma to nanovo nainstalovat aby ti to potom nedali k nahrade ....
Nie nie,tento pc sluzi vylucne na internet,nic viac.Len nedavno sa rozbehal po vyse 2 a pol roku a teraz sluzi ako zalozny.Pravda je tak ze este predchadzajuci majitel tu tento pc nechal a pravdepodobne spravca je on.Ale on uz je momentalne mimo...Je to strasne komplikovane...
No nic,ked nieje ina moznost tak doma stiahnem ten OPHcrack.