Mám dosť nepríjemný problém s použivateľskými kontami: Keď použijem Prepnúť Používateľa, a prihlásim sa do iného konta, počas načítavania sa zobrazí chyba:
Systém Windows nemôže načítať lokálne uložený profil. Možné dôvody tejto chyby zahŕňajú nedostatočné oprávnenia zabezpečenia alebo poškodený lokálny profil. Ak tento problém pretrváva, obráťte sa na správcu siete.
PODROBNOSTI - Proces nemôže získať prístup k súboru, pretože daný súbor práve používa iný proces.
Po kliknutí na OK sa vytvorí úplne nové konto, a k starému sa už nedostanem, iba ak použijem Obnovenie systému a vrátim systém dozadu v čase. Toto sa mi nestáva až tak veľmi často, asi párkrát do mesiaca.
Hľadal som túto chybu v Ovládacich Paneloch - Event Viewer - a tam je zaznamenaná ešte jedna chyba presne v tom čase:
Systém Windows nebol schopný načítať databázu Registry. Toto je často spôsobené nedostatkom pamäte alebo nedostatočnými oprávneniami zabezpečenia.
PODROBNOSTI - Proces nemôže získať prístup k súboru, pretože daný súbor práve používa iný proces. pre C:\Documents and Settings\NázovKonta\ntuser.dat
S toho mi vychádza že problémový je práve súbor ntuser.dat, teda konkrétne program ktorý ho používa, keď sa idem na to konto prihlásiť, lenže neviem aký to je program. Dá sa to nejak opraviť?
|