Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 07.05.07 Prihlásený: 15.04.08 Príspevky: 35 Témy: 14 | 14 |
Nod 32 mi detekoval Win32/adware.When U.Save Now application.
Nevie niekto o čo ide?
|
|
Registrovaný: 22.03.07 Prihlásený: 23.06.23 Príspevky: 2096 Témy: 15 | 15 Bydlisko: Bratislava V |
Klasícký reklamný soft pridávaný k mnohým "fríverom" (napr. bsplayer). Po jeho odstránení však daný program nemusí fungovať.
|
|
Je nejak nebezpečný? BSplayer nepoužívam.
|
|
Ešte otázka: ako ho mám odstrániť keď nod ho odstrániť nevie.
|
|
Registrovaný: 22.03.07 Prihlásený: 23.06.23 Príspevky: 2096 Témy: 15 | 15 Bydlisko: Bratislava V |
Potom asi máš daemon tools. Pošli log z combofix a uvidíme.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
ako odstranit ? klasicky...ovladacie panely, pridat/odobrat programy a proste to odinstalujes
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
el mariachi píše: ako odstranit ? klasicky...ovladacie panely, pridat/odobrat programy a proste to odinstalujes
omg, to by nebola tema, do ktorej by si nevidel..
|
|
Neviem ku akému programu je pridružený.Nod mi napíše niečo čo v systéme ani nemám.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
yaJohny píše: :roll: omg, to by nebola tema, do ktorej by si nevidel..
omg to by nebola tema, do ktorej by ste nenasrali combofix alebo hijackthis.... when you save now program sa bezne dodava k roznym "free" programom a instalaciou programu suhlasite zaroven s podmienkami adwaru... ale fajn, stahujte si combofixy, fixujte, to je to co vas bavi. na co su nam anti-spyware a antiviry, vsetko riesme combofixom. asi si tu hlasku patentujem
|
A dobre urobíš, lebo AS a AV často len vykrikujú, ale nič neriešia (po príklad nemusíš chodiť ďaleko ). Samozrejme dá sa vyskúšať normálne ho odinštalovať, ale vychádzal som z toho, že to často nejde. A predpokladá sa, že používateľ, predtým ako sem napísal, už vyskúšal dostupné AV a AS riešenia. Na to tu snáď máme ich zoznam, takže nebudem každému písať spusti si ten a ten AS.
|
|
br4n0 píše: A dobre urobíš, lebo AS a AV často len vykrikujú, ale nič neriešia (po príklad nemusíš chodiť ďaleko ). Samozrejme dá sa vyskúšať normálne ho odinštalovať, ale vychádzal som z toho, že to často nejde. A predpokladá sa, že používateľ, predtým ako sem napísal, už vyskúšal dostupné AV a AS riešenia. Na to tu snáď máme ich zoznam, takže nebudem každému písať spusti si ten a ten AS.
no ak sa nod povazuje za "dostupne AS a VS" riesenie, tak mas pravdu ja som hovoril napriklad o programoch ako spybot search&destroy atd, ktore maju vysoku efektivitu
|
Skôr, ktoré mali vysokú účinnosť. Dnes by som skôr použil superantispyware, spyware doctor (google pack), spyware terminator.
|
|
br4n0 píše: Skôr, ktoré mali vysokú účinnosť. Dnes by som skôr použil superantispyware, spyware doctor (google pack), spyware terminator.
jasne, tych moznosti je viac. ide o to, ze pokial nie je naozaj vazny problem, tak nevidim dovod neustale pouzivat hentake combofixy a podobne, do ktorych sa obycajny uzivatel nevyzna.. preco najskor neskusit AS programy atd ?
|
|
..lool keby vsetky AS + AV boli dokonale a vedeli by odstranit vsetky spy+trojany+viry atd, tak by som tvoje zmyslanie bral...ale jednoducho to nedokazu a ak nechces reinstall win, tak si to musis z PC vyhodit rucne...nato sluzia dane, tebe vadiace softy...aj ked nechapem preco...
//a to, ze sa tebe javi, ze mas PC v poriadku a AV + AS nic nehlasia, este neznamena, ze mas PC v poriadku...
..dost OT, riesil sa tuna iny problem
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
|