No tak som si povedal ze zachranovat ten stary Win by sa asi uz neoplatilo tak som spravil toto:
Sformatoval som dva disky ktore mam v PC (normalny format nie rychly), na jeden nahodil Windows XP Black Edition (samo to nainstalovalo kopec programov, skiny atd. co mi v podstate usetrilo cas) Hned nato som tam dal ESS 3.0.551.0 bez aktualizacie (nebol pripojeny net) Otestoval som nenaslo nic. Pripojil som siet aktualizoval ESS a znova test... zase nic. Pripojil som ext HDD so zalohami atd. (filmy, hudba, hry, dokumenty a instalacky programov) Tentokrat ESS nasiel nejake infiltracie ale nebol to Win32.polip.A ale nejake ine (bolo to v niektorych instalackach) Kazdy subor co ESS oznacil ako vir - vymazal som ho aj s celou zlozkou v ktorej bol. Sice som tym prisiel o par programov ale tie si zozeniem znova.
Pred par minutami som pustil zase ESS a este stale testuje... zatial nic nenasiel.
Len dufam ze mi to vydrzi aj dlhsie ako dva mesiace.
PS. chcel by som sa opytat co vlastne robi ten polip.A ? Z anglickeho textu som pochopil akurat to ze zvysuje velkost .exe suborov o par KB
|