Zdravim,
mam takyto problem, ze po nainstalovani aktualizacie ked sa mi nacita pracovna plocha a niekde kliknem, tak zacne "premyslat", nasledne zamrzne a po par sekundach nabehne tabulka, ze microsoft windows prestal pracovat. Tym to samozrejme konci, pretoze nic ine nepomoze len restart, ale situacia sa len opakuje. Safe mod nastastie funguje, takze som ako prve skusil obnovu systemu, ale to nepomohlo no chyba bude s obnovou vseobecne. Tak som pristupil k druhemu rieseniu a to odinstalovaniu poslednych aktualizacii. Toto uz pomohlo a od vtedy slo vsetko v pohode, pretoze sa nic neaktualizovalo. No dnes opat pri restartovani zacali aktualizacie a stalo sa to iste. Ma s tym prosim niekto este skusenosti? Ide o chybnu aktualizaciu od windowsu alebo je niekde chyba u mna a to proste blbo zareaguje spolu? Vopred dakujem za kazdu radu
Mam windows 7 home premium 64-bit a myslim, ze sa to tyka aktualizacie KB3035583
A ked uz sa pytam, tak v com moze byt este problem ohladom toho obnovovania systemu? Lebo co sa pamatam, tak uz dlho mi to robi tak, ze ak to dam, tak mi nakoniec napise, ze obnova nemohla byt dokoncena alebo nieco take. Nikdy som to neriesil no teraz som sa rozhodol s tym nieco spravit. Tak ak by vedel niekto co s tym spravit tiez budem vdacny
|