F8 sa dostanem do ponuky System Diagnostics. Tam su len take testy na HDD a memory. Tie vyzeraju byt v poriadku. Cize sa nedokazem dostat ani do safe modu. Stale to restartuje dookola. Ako keby tam ani HDD nebol...
Edit: Cez Hirens Boot Cd som znova PC vycistil a skusal som teda XP. Vysledok: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer........ No a kod chyby....
Edit2: Prepol som v biose SATA na IDe a vyzera ze XP formatuje a instaluje. Ale pri vytvarani particii mi mi to hodilo prvu particiu ako C: a druhu ako E: Dcko nechelo dat. Nebude tam volajaka chyba?
Edit3: Win XP som nainstaloval, isiel v pohodicke. Teraz sa snazim o install Win7 Ultimate. Prva instalacia sa zasekla na dokoncovani instalacie. Cize som sa o to pokusil znovu...
Edit4: Takze Win7 som uspesne nainstaloval. Potom sa sam vypol ale uz bez hlasky. Na zaciatku sa viem dostat do tohoto menu:
Neviete co je to za menu (nejake recovery?). Da sa to nastavit alebo odstranit?. Lebo ked dam moznost Windows without Loader tak krasne nacita win. Po restarte alebo vypnuti to zase nejde a musim cez Esc sa dostat do tohoto menu aby to islo...