Viem, že to znie čudne a keby som to na vlastné oči nevidel na mojom ntb, tak by som sa asi zasmial
to, že to nejde odkedy mám UPC internet len odhadujem, ale viem, že deň predtým to išlo a teraz to už nejde.. (mám ho týždeň), taktiež, keď otvorím event viewer a pozriem sa do System mám tam jeden warning v dobu uspávania počítača(po informácii, že ntb vchádza do režimu spánku): "Name resolution for the name isatap.chello.sk timed out after none of the configured DNS servers responded." errory tam nie sú žiadne..
princíp je takýto: stlačím tlačítko zapínania ntb (režim spánku) alebo fn+f1 (režim spánku) alebo zaklapnem ntb (hibernácia), čakám 10 minút a nič sa nedeje, akurát stmavne obrazovka a s ntb už sa nedá nič robiť.. pokiaľ stlačím enter, ozve sa taký zvuk, jak keby nabehol error.. nechce sa mi veriť, že by sa mi zrazu ntb uspával 10 minút.. predtým mu hibernácia trvala asi 1 minutu, a spánok tak 20 sekúnd..
keď zapnem ntb bez zapojeného sieťového kábla a nezapojím ho, tak spánok ide tak ako má..
neviete ako to opraviť? lebo normálne sa mi win zapína 99 sekúnd.., z hibernácie je za 10 sekúnd naspäť a to je dosť razantný rozdiel..
//EDIT: tak nakoniec aspoň režim spánku (STR) ide, ale nabehne po 3 minútach.. normálne, keď nemám zapojený internet tak nabehne za 5-10 sekúnd.. (možno by nabehla aj hibernácia po polhodine
) neviete čo s tým?
na starom internete to išlo všetko v pohode...