Ked som mal Xpcko tak v nom v ,,spravcovi uloh,, islo pri oznaceny na nejaku spustenu aplikaciu oznacit, aby isla len na jeden procesor a na aky, či 1. 2. 3. 4. Neviem ale vo Win7 som to nikde nenasiel, nepomozete mi? nejakym jednoduchsim softom alebo kde to najdem ak to teda do 7 dali... dikes moc
normalne, spravcu uloh > procesy > pravym na pozadovany proces > nastavit afinitu, a ides..
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
no lenze ja mam to nastavenie afinity pri kazdom procese sede, nenastavim to ani keby som chcel, asi nemam nejake prava alebo co pritom som admin... nwm
okey hosi, uz mi to ide, dal som nastavit ostatnych pouzivatelov aby nemali kontroly... no a teraz mam otazku, ked budem spustat hru, viacej klientov tej istej hry, na kazdy klient mam nastavit iny procak alebo vsetky dam na procak č.2 lebo na 1 je windows?? diki za odpoved
winu nic neprideluj, on si svoje sluzby zmanazuje a rozhadze po jadrach sam najlepsie.
co sa tyka tej hry. vobec sa neda nastavit afinita? je mozne ze v nastaveniach hry su nejake volby na vyuzivanie 4 jadier, a mozu nejak blokovat toto uzivatelske rozdelenie.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC