Zdravim uzivatelov,
Chcel by som vas poprosit o jednu radu. Uz viac ako rok ma hrozne serie jedna vec ktoru neviem nijak vyriesit a nenasiel som ani riesenie na zahranicnych forach a obavam sa, ze riesenie asi ani nie je. Mozno tu predsa len ale je nejaky profik ktory sa s tym uz stretol a vie ako to vyriesit.
Mam najnovsi update windowsu 10 verzia 1903. Tento problem som mal ale aj pri starsich verziach, v podstate stale odkedy mam win 10. Jedna sa o problem s tym ked mam zapojeny viac ako 1 monitor, respektive hlavny. Mam standardne monitor 27 Philips primarny a mam na grafiku napojenu aj TV Samsung 4K. Problem je nasledujuci. Z casu na cas, robi to velmi nepravidelne ale z pravidla mi to spravi aspon raz za pol hodinu, mi akoby na sekundu odpoji a hned pripoji jeden z monitorov, predpokladam ze ten druhy - TV. Robi mi to vzdy len ked mam napojeny sekundarny monitor, je jedno ci je to TV alebo hociaky iny monitor, skusal som aj normalny 24 LCD Asus. Skusal som vsetky mozne kombinacie portov, HDMI, Digital port, DVI, s redukciami, skratka vsetko mozne. Taktiez rozne kable ci to nemoze byt nimi a problem stale ten isty. Strasne ma to vytaca lebo mi to akoby na sekundu prerusi ci uz pracu alebo hru, kurzor mi presunie znova do stredu monitoru, PC akoby na par sekund prestane pracovat, prebliknu mi vsetky okna, skratka ako keby som odpojil a hned zapojil monitor. Robi to ale aj vtedy, ked je druhy monitor vypnuty a je iba zapojeny do grafiky, vtedy to robi castejsie. Akonahle vypojim druhy monitor vsetko je okej nespravi to ani raz. Spominalo mi par znamych ze aj im to obcas robi a nikto nevie co s tym. Myslel som si ze to moze byt aj grafikou, skusal som aj tu vymenit za inu a problem ten isty. Dokonca som vyskusal pridat este druhu grafiku novu len s pasivnym chladenim na ten sekundarny monitor, aby mal monitor osobitny vstup a nepomohlo ani to.
Mal tu niekto taky problem a vyriesil ho?
Dakujem pekne
|