tatko tom aktualizoval som z disku E. 4040 presne podla toho pdf som postupoval.
// Spojený príspevok Uto 24.03.20 22:23tairikuokami píše:
10 sa da aktualizovat aj priamo z disku, staci skopirovat subory z ISO na druhy disk. Je to o dost rychlejsie.
Mohol by si mi prosim ta napisat presny postup, lebo uz mi z toho zacina zasibavat. Mam pocit, ze robim presne to co robit mam, ale momentalne si uz nie som isty nicim.
// Spojený príspevok Str 25.03.20 14:45Pani je este nieco okrem cistej instalacie, co by som mohol vyskusat?
// Spojený príspevok Str 25.03.20 19:58Heureka. Podarilo sa. Nakoniec bol asi vynikom windows defender. Ono ja som ho vypinal aj s firewallom pri kazdom pokuse o aktualizaciu. Napadlo mi, ci antivirus nejde na pozadi, aj ked som ho vypol. A naozaj antimalware executable bol stale aktivny a nesiel killnut. Tak som si vyguglil ako ten proces vypnut cez regedit. Restartol som pc a vymazal cely obsah softwaredistribution a pustil update asistenta. Na moje prekvapenie vsetko prebehlo bez problemov aj s restartom ziadny error. Kazdopadne mi to nedalo a isiel som skontrolovat aktualizacie cez windows managera. Na moje prekvapenie zacal stahovat kumulativny update 1909, co ma vystrasilo, vsak som to predsa teraz updatoval cez update asistenta. Kazdopadne som to nechal stiahnut nainstalovat a spravil reset a vsetko prebehlo bez problemov.