Zdravim!
Dufam ze mi budete vediet poradit s mojim problemom. Mam 64bitovy procesor AMD Athlon 64 X2 4200+ a nainstalovany W7 Home Premium 32bit. Funguje ale ja by som chcel tento system preinstalovat na 64bit, nech vyuzijem tie 4GB ram a 64b procesor
. Tu ale nastava moj problem. Instalacku mam na DVD a ani za svet nejde pri starte spustit instalacia (boot mam nastavene vsetky tri na DVD romku v biose). Ked mam vlozene instalacne dvd do mechaniky a zapina sa pc napise boot from CD/DVD..., potom je chvilku pauza, zatoci dvdckom a spusti sytem z hdd.
Skusal som uz F8 a spustit system s prikazovym riadkom a dam D:/setup.exe a napise nieco v tom zmysle ze na 32bit systeme nespustim 64bit program. To iste napise aj ked normalne dam D: otvorit v systeme a spustim manualne setup.exe....
Potrebujem sa dostat do prikazoveho riadka, ale este predtym ako sa zapne W7 z disku. Neviem ci som to dostatocne opisal ale potrebujem spustit prikazovy riadok hned po nacitani biosu, este pred zavedenim systemu. Prosim Vas poradte kto viete uz som zufaly
Dakujem