miro7618 píše:
Staršia mašina, no nie som si istý myslím že procak je dobrý, neviem čo si myslíš že na Win7 musím mať Intel i5 alebo i3, myslím si že na notebook je tento procesor veľmi dobrý, nakoniec na Win XP to šlapalo perfektne,
co si ty myslis je nepodstatne. podstatne je ako to cele funguje.
Kym som mal athlon x2 4800+ a 4GB DDR2 RAM tak po instalacii win7 som mal o cca 10-15fps v hrach menej. po vymene za phenim II x4 955 co mam v podpise a DDR3 RAM sa vykon zvysil dvojnasobne (z niekdajsich 30fps mam takmer 60 a to este na vyssom nastaveni ako predtym), podobne mi rychlejsie bezal aj OS, nielen hry.
Ked ti to ide na XPcku tak dobre, preco potom experimentujes s Win7?
Je vseobecne zname ze oproti XPcku to chodi horsie.
miro7618 píše:
a 64 bit. aplikácie klapú perfektne aj tu tak prečo si myslíš že mám starú mašinu a.
preto, lebo je stara. neviem co na tom nechapes.
miro7618 píše:
Myslíš že vo Win XP som mal iné otáčky ako 5400 o čom rozprávaš. Máš vôbec predstavu akú mám mašinu či ako to píšeš.
Preco by si mal mat ine otacky? o akej kravine zase tocis? Ale tazko by si tam mal od vyroby rychly 7200 otackovy HDD. Disky su najvacsou brzdou vsetkych notebookov, hlavne tie lacnejsie su nimi hodne brzdene. Preto ti vsetko dlshie nacitava, nakolko win7 toho nacitava ovela viac ako XPcko. Skorej mi pripada ze nemas vobec sajnu o tom, co tu vobec riesis.
miro7618 píše:
Samozrejme že som nikdy nepoužíval IE 9 len som to skúsil keď o ňom všade píšu aký je cool hlavne na HD videa keďže využíva aj graf. kartu pre prehrávanie. Štandartne používam G. Chrom.
IE9 nevyuziva grafiku pre prehravanie, ale na akceleraciu prostredia webstranok. HD video ti bezi cez flashplayer a od neho zavisi aj akceleracia.
miro7618 píše:
Čo sa týka Flash player samozrejme že je 64 bit verzia ale pre flash player 9 anie pre Flash player 10. Tak mi nemusíš písať že je už rok.
A preco mam potomm uz hodne dlhu dobu installnuty flash player 10 64bit?
pretoze to existuje. pouzi hlavu a google.
A nauc sa pravopis, tento tvoj vygrc bez akejkolvek interpunkcie som musel dlho lustit. Ciarka a otaznik ti asi nic nehovoria.