msms0904 píše:
Ok to je pravda ale ty pochop už že tebe je to možno dvoležite ale ja nemam problem si hocikedy zmenit acc. Znova opakujem JE mi to jedno!!!
Prirovnavaj ma k opici okej ale aspon vidim že o inteligencii primatov toho moc nevieš.
tu nejde o nejaky account , mozes mat kont kolko chces, ale neznalost pravopisu s tebou ostane naveky. Ked si budes hladat pracu a sefovi pri prijimani odovzdas "zyvotopis" , tak sa len zasmeje a posle ta het. Schvalne ci zistis kde som spravil chybu
msms0904 píše:
Shiro urcite veci sa hladaju velmi tažko možno maš pravdu že som hladal zle ale pochybujem o tom kedže som sedel nat tim niekolko dni. Hladal som rozne. TI Už POCHOP žE OD TOHO JE TOTO FORUM. Ked nechces pomahat tak daj pokoj a nebuzeruj ostatnych.
omyl. Foum nieje na to aby robilo za teba elementarne veci a pouzivalo google. Forum je na to, aby ti pomahalo riesit problemy s ktorymi si na zaklade informacii co tuna dostanes poradis sam. Nik za teba nic robit nebude. Ocividne o zivote este vela nevies, ked nechapes tuto odjakziva znamu vec.
msms0904 píše:
Hmmm to mi je doznanie ti si vescec!
Maš aj nejaku relaciu v TV ?? Rad by som ti zavolal
Som zvedavi co by si my vivescil z kariet.
to nema s vestenim nic. Ked donesies do opravy radio a povies co na nom nejde, tak ti skuseny opravar hned povie niekolko dovodov, preco je to vadne.
msms0904 píše:
A ty opet dokazujes ze o logickom mysleni si este ani nepocul.
Toto nieje o logike, naco ju sem tahas? Skratka nevies ako PAE funguje, myslis si ze si vynasiel vseliek na tvoje problemy a ked ti niekto povie opak, tak sa este rozkrikujes.
msms0904 píše:
Fakt???
pusti si wow 2krat a uvidis co sa bude diat ked sa dosanes s obydvoma postavamy do dalaranu. Nevihovaraj sa potom že to je preto lebo v pozadi my idu programy lebo som to skusal aj tak že som ich povipinal vacsinu len tie najdvoležitejšie a systemove som nechal.
ked sa budes pitat ze naco pustam 2 krat wow. odoviem ti jednoducho powerexpenie
hru si pustaj kolko krat chces ale potom sa necuduj. Skoro vsetci vyrobcovia hry totiz navrhuju tak, ze predpokladaju, ze bezi vzdy len jedna instancia hry. Ze nejaky manik expi dve-tri postavy zaroven ich uz netrapi. Preto hry ani nebyvaju navrhnute tak, aby nejak extra hospodarili s pamatou. Skratka ked im treba, tak si vezmu. Nepocitaju nejako s tym, ze moze aj dojst. Aj vo svojom prispevku som pisal o jednej hre, nie o viacerych hrach. Ze mas 4GB RAM a pustas hru ktora pouziva napr. 1GB pamate este neznamena, ze sa hra bude chovat nejako slusne a nebude robit s pamatou rozne cachre.
Navyse sa nemas comu cudovat, kedze PAE funguje len s programami, ktore to podporuju a dokazu to vyuzit. Program ktory nieje vyrabany s ohladom na pouzitie PAE sa chova ako keby PAE zapnute nebolo. Toto je cely tvoj problem, ktory ty nedokazes pochopit.
msms0904 píše:
Ja nehovorim že teraz maš zle pc ja len hovorim že si mal s tim asi dlhodobu zlu skusenost ked to tak rad pripominas(Mg setko ti vysvetlovat už ma to nebavy)
A ty si myslis že neviem že vivoj ide tak rychlo dopredu že za 5 r to bude pc do kancelarie. No lenže ja si nekupujem tiež to najrychlejsie delo kupujem pc tak aby mi vidržalo 4-6 r potom ho menim znova.
4r sa este da, 6r je uz vela.
msms0904 píše:
Ja snad tvrdim že som objavil novinku?? Ja len tvrdim že som konecne nieco objavil po takej dobe. A rad by som sa s tim podelil na fore aby to iny ludia už nemusely hladat .Ty na rozdiel od mna sa o nic nedeliš radčej sa smejes z druheho že nieco mu nejde tak ako by to chcel.
napisal si ze si to "KONECNE" objavil. Takze som predpokladal, ze si o tom doteraz nevedel.
Z ludi co nieco riesia sa nesmejem, len sa ich snazim dohnat k tomu aby pouzili hlavu a google. Niektori si ine ani nezasluzia a ti co fakt potrebuju poradit s niecim zamotanym sa rady dockaju, ak viem pomoct.
Vid co si robil ty: velke halo, ze co si objavil, ze existuje nejake PAE co riesi vsetky problemy a dovoli vyuzit plnych 4GB pod 32bit OS. A ked ti napisem ze je to blbost, tak zacnes mat sproste narazky a taras. Takze co cakas? Ja ti len vravim ako PAE skutocne funguje. Nesnazim sa ta drbat.
msms0904 píše:
Poprosim niekoho aby dal lock na tuto temu lebo už sa my nechce hadat s timto tvrdohlavcom.
Necuduj sa, pretoze sa hadas o hovadine, ktora nieje pravdiva.