Ahojte, tak snažil som sa nainštalovať Win 7 ale nepochopiteľne odomna pýta Driver na DVD romku. Nedá sa mi cez to dostať. Hladal som aj cez googe volačo našlo ale nikde som nenašiel odpoveď.
a z čoho to inštaluješ ak pýta driver??,či si nabootoval z toho DVD a pri inštalácii WIN7 pýtajú driver na DVD RÓMku???teda inštalácia nemôže pokračovať či ako?
normalne som v biose prehodil bootovanie na CD rom vlozil tam cdčko so sedmičkou, dal inštalovať, inštalácia sa ani nezačala a už to prerušilo že potrebuje driver na dvd mechaniku. ďalej to už nejde...
myslíš...tak sa pozri na bežiaci systém aké drivery sa používajú ...cdrom.sys,redbook.sys,storprop.dll...to podľa teba nie sú drivery???
mechanika je SATA??
ale ano to by malo ísť bez nejakých driverov ale vidíš že nejde....niektoré kompy sú skrátka "osobnosti" a nedá sa na ne nainštalovať len tak hocičo....
ešte skús dať DVD na samostatný kábel ako Master...alebo ako master na tomto kábli spolu s HDD,niečo vyskúšaj....
nemáš to náhodou napálenú kopiu W7 na veľkej rýchlosti???? viacerí mali s tým problém až kým nenapálili DVD nízkou rýchlosťou
ešte jeden písal že asi 3x v tomto bode zrušil inštaláciu a potom sa to rozbehlo ked to dal install znova....