pekné číslo, radšej ani nechcem počítať koľko peňazí to zarobilo BTW, aj ja chcem 7ku, lebo tá vista mi už tlakuje krv v žilách ale je to drahé a warezak niesom
Bodaj by nie, ak to ľuďom doslova vnucujú! Kúpiť notebook bez pred-inštalovaného OS je podľa mňa rarita. Z Windowsu sa stala proste spotrebka.
Osobne však proti 7 nemám žiadne výhrady.
pekné číslo, radšej ani nechcem počítať koľko peňazí to zarobilo BTW, aj ja chcem 7ku, lebo tá vista mi už tlakuje krv v žilách ale je to drahé a warezak niesom
Daron: paráda, som ani nevedel ze nieco také sa dá.
No ale ja niesom na vysokej škole (zatial), zatial som len maturant.
Dá sa to aj cez stredné školy (gymnáziá) ?
na niektorych vysokych skolach(napriklad FIIT STUBA) ktore su zapojene do projektu MSDN AA mas k dipozicii plno produktov microsoftu vratane win 7 skoda ze office tam nie je
_________________ PC: Intel Q6600@3,33GHz, MSI GTX 670 OC (TwinFrozr IV), DDR2 1066 A-data 8Gb, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Kingston 240GB SSD, Gigabyte EP35-DS4, MSI OPTIX G273QF , Logitech G502 Proteus Spectrum Notebook: Sony VAIO CW Series (VPC-CW1S1E/B) / LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H Stingray White || Mobil: Samsung Galaxy S21 FE || Auto: Audi S5 Sportback