PLS neviem či to tu už nebolo rozoberané ale je to súrne pretože nebudem mať o pár dní prístup na net tak prosím rýchlo pomôžte.
Pred asi mesiacom som si kúpil ntb. Šlape ako hodinky no strašne pomaly sa štartuje, myslím tým ked si zadám heslo pri prihlasovaní tak nabehne potom plocha vitajte no po nej by sa mala hneť nabehnúť pracovná plocha, ale ja musím počkať priemerne 15 sec. kým nabehne. Rekord bol 9 sec. Ale môj pc nabehne asi po 4 sec. nad 5 to nebolo nikdy. Skúšal som aj RECOVERY no nepomohlo. A mám ešte jeden problém pri štarte ako nabehne pracovná plocha tak mi hneď načíta ikony no po asi 3 sec. sa zasa sa mi obnovujú ikony a kedysi mi to ešte začiernilo obrazovku a až potom sa začali obnovovať (ked som použil recovery tak mi to začierňovanie prestalo no tie ikony mi robia stále to isté).
NTB: Asus X64D
PS: Reklamácia nebude v úvahe lebo mi funguje až keď pokazí viacej tak potom ho dám reklamovať pretože som ho kupoval cez kuriera z Košíc a ja som z Bratislavy.
shiro, keď to vkuse porovnáva s desktopom, tak nebude spokojný ani keby odstránil všetko ale toto daktorým ľuďom len veľmi ťažko vysvetlíš, pretože on má 3x taký rýchly notebook ako desktop
walther ja to v kuse neporovnavam s desktopom ale tak mám na nom ovela slabsie komponenty a pevný disk mám tak isto pomalí no načíta mi to rýchlejšie tak neviem prečo to ide tak pomaly
// pridané po 18 hodinách 12 minútach od posledného príspevku
dneska ma skoro jeblo 30 sec. trvala stranka vitajte potom sa mi nacitala plocha bez ikon a ikony sa mi načitali naraz ale až po minuťe omg najradsej by som zakopal podzem toho predavajuceho už nikdy nebudem kupovať pc cez kuriera
asi ale v niečom rozdiel bude musieť byť, nemyslíš? skontroloval si či sa pod obidvomi kontami spúšťajú naozaj všetky rovnaké služby aj programy? alebo si to len myslíš súdiac podľa malých ikoniek vedľa hodín?