ked ho mas predinstalovany, tak mas aj moznost si napalit recovery dvdcka so systemom, prestuduj si navod k pc/ntb. Alebo kontaktuj vyrobcu nak ti doda media.
funny102 píše:
úplne odveci odpoveď, nikto nepovedal že je to pre nelegálne inštalovanie, ďalej nainštalovaný ho mám, potrebujem si len upraviť inštaláciu lebo mám tam aktualizácie a je to veľké
co ma instalacka s aktualizaciami? maximalne ich do nej mozes integrovat. Spravis to napr. cez vlite v pripade winvista a win7. Tym, ze vyhodis ine verzie OS moc aj tak neziskas, subory to pouziva rovnake, lisi sa to len v doplnkovych funkciach.Mozno ziskas 100-200MB, co je pri 3GB instalacke o nicom.
A co sa updatov tyka, nikdy sa ti nepodari stiahnut uplne vsetky, nakolko sa to vzdy pri winupdate dynamicky zistuje. Mozes stiahnut len bezpecnostne a critical updaty, ostatne budes vzdy musiet dotahovat klasicky. Offline instalacku windows updatov si spravis napr. cez wsusoffline.
Pre win7 x64 ti to stiahne asi 700-900MB, zvysnych nejakych 500MB budes musiet vzdy dotahovat. No je to lepsie ako nic a z hdd sa to instaluje o dost rychlejsie.